Spoken Wordshops

Spoken word is een kunstvorm met veel dimensies en technieken. Denk aan rijm, ritme, beeldspraak, storytelling, het gebruik van maatschappelijke thema’s, uiterst persoonlijke onderwerpen/taboes én podiumpresentatie.

Spoken word heeft een enorm verbindende kracht en werkt daarnaast empowering voor zowel spreker als luisteraar. De spoken word cultuur zoals ik die ken is er dan ook een van zowel spreken als luisteren. Onderdeel van de luistercultuur is dat er respect is voor elkaar en voor jouw verhaal ongeacht je niveau!

Daarnaast is spoken word een zeer toegankelijke kunstvorm. Met een paar eenvoudige oefeningen help ik jou, een klas of team al snel een heel eind op weg!

Ik ben tot over mijn oren verliefd geworden op spoken word. Het plezier en de vrijheid die Spoken Word mij heeft gegeven gun ik iedereen. Daarom geef ik met veel enthousiasme workshops en coaching. Ook geschikt als teambuilding.

Uw Evenement

Als Spreker/Dichter (Spoken Word artiest) kan ik uw evenement op een sprekende manier verrijken. Denk aan een pakkende opening, een afsluitend gedicht van de dag of als entertainment tussendoor. Desgewenst te combineren met muziek of dans, ik denk graag mee en ik sta altijd open voor experimenten of improvisatie, dus twijfel niet om contact op te nemen voor je vraag of verzoek!

Gedicht Op Maat

Zowel voor live-evenementen als opname in papieren documenten of reclamewerk schrijf ik gedichten en teksten op maat. Eerst bespreken we uitgebreid welk gevoel en welke beelden overgebracht moeten worden en dan laat ik mijn creativiteit er op los. Bijschaven is nooit een probleem en killing my darlings ook niet. Ik kom met iets moois en samen bepalen we of het is wat je zoekt.

Gedicht van de dag

Of ook wel: De Live Wrap-Up  werkt ontzettend goed omdat uw publiek op een heel andere manier nóg eens hoort wat ze die dag hebben meegemaakt. De gouden combinatie van herkenning én verassing. Ik combineer wat ik die dag gezien en gehoord heb met verbindende metaforen en rijke beeldspraak om het thema van die dag tot leven te brengen en levend te houden!