POEZIE OP HET PODIUM

Charlotte is te zien en te boeken op verschillende podia en festivals. Van Hongerige Wolf tot Paradigm tot de Inspiratiedag van uw bedrijf. Volg haar op facebook en instagram voor actuele foto's en speeldata of neem contact op om te boeken!

POEZIE OP (JE) PLAAT

Charlotte combineert haar poëzie en optredens graag met muziek. Van een zwoele gitaartokkel tot Jazzpoetry tot een silent poetry disco op techno-beats met Wordbites. Samen met andere (woord) artiesten en muzikanten geïmproviseerd op het moment zelf, ontstaat er vaak iets magisch.

Op dit moment werkt Charlotte met Wordbites en Ard Zacht aan het album DWAAL//GRUIS. Zie ook: https://www.wordbites.nl/project/dwaal-gruis/

 

POEZIE OP PAPIER

“Papier is nog steeds een van de belangrijkste aspecten van poëzie. Daar wordt de tekst geboren, verfijnd en bewaard. De schrijftafel is ondanks (of juist dankzij) alle podiumperformances mijn favoriete plek. Hier kan ik maken, maken maken, experimenteren met taal, spelen met taal, en bovenal: volledig mijzelf zijn.”
Op dit moment werkt Charlotte aan haar debuutbundel. In deze bundel experimenteert Charlotte met de verschillen en overeenkomsten tussen podiumpoëzie en papierpoëzie. Ze probeert zij beide werelden (met respect voor hun eigenheid) zoveel mogeijk samen te brengen.